Siku

Siku 6796 - Siku Control Bluetooth Fendt 933 Vario met frontlader incl. afstandbediening 1:32

€237,49
23749
SK6796
Op voorraad

Productomschrijving

Siku 6796 - Siku Control Bluetooth Fendt 933 Vario met frontlader incl. afstandbediening 1:32

Echt mooi bestuurbaar speelgoed zijn de remote trekkers van Siku. Deze Fendt bedien je met de meegeleverde bluetooth afstand bediening.

Aan de slag met de Siku Fendt met voorlader

App downloaden, Bluetooth-verbinding inschakelen en spelen. Met de nieuwe SIKUCONTROL app kan de Fendt 933 Vario met frontloader met de smartphone of met een tablet (Android en iOS) worden bestuurd. De tractoren van de serie Fendt 900 Vario behoren tot de meest succesvolle in het segment van de grote tractoren. Het SIKUCONTROL-model van metaal en kunststof onderscheidt zich niet alleen door de talrijke features maar ook door de aandacht voor details die de fans weten te waarderen. Alle functies en de vijf transmissies van de tractor kunnen via de app worden bediend, naar keuze via de virtuele joystick bediening of de bewegings- en kantelsensoren van het mobiele apparaat. Deze intuïtieve feature is een welkome afwisseling en zorgt voor extra plezier bij het spelen. Met de app is nauwkeurig rangeren mogelijk en kunnen de frontlader, de aanhanger van Joskin & Fortuna of de ploeg van Vogel & Noot worden bediend en bestuurd. Net als bij de module voor afstandsbediening kunnen bovendien de rijverlichting op de motorkap, de werkschijnwerpers aan de cabine, de knipperlichten achter en de verlichting rondom worden ingeschakeld. De SIKUCONTROL app geeft tractorfans daarnaast nog interessante informatie over de Fendt 933 Vario tractor. Het is ook mogelijk om een naam voor de tractor op te slaan. De instellingen en functies van de app worden permanent bijgewerkt. Met behulp van de OTA-functie (Over-The-Air) van de app kunnen software-updates voor de tractor direct worden geïnstalleerd.

Inclusief afstandbediening !!

 

Specificaties

SK6796
4006874067961
Fendt
1:32
Vanaf 10 jaar
Maart
2019-03-15
Nee

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »