Retourneren of ruilen

Geachte heer/mevrouw,

Het is altijd vervelend als een aankoop niet voldoet aan de verwachtingen.
Daarom kunt u bij T-Toys uw aankoop binnen 14 dagen retour sturen.

Wij verzoeken u voordat u een of meerdere artikelen retour stuurt om eerst contact op te nemen met T-Toys, via de email of het verkooppunt wat uw order verwerkt heeft, zie pakbon.

Uw retour zending dient wel aan een aantal eisen te voldoen, voordat wij overgaan tot volledige terug betaling van de waarde van het artikel, namelijk:
  • het artikel (de artikelen) dient, indien redelijkerwijs mogelijk, in nog ongeopende (originele) verpakking retour gezonden te worden. Wanneer de verpakking geopend is is het artikel voor ons onverkoopbaar geworden en heeft het artikel geen waarde meer.
  • Artikelen waarvan de gesealde verpakkingen geopend zijn, kunnen wij niet accepteren. 
  • Het artikel dient deugdelijk verpakt te worden, net zoals wij het naar u toegestuurd hebben. Dus wanneer er een voertuig in een doos zit, moet deze doos ingepakt worden in een kartonnen doos, zodat de doos van het voertuig niet kan beschadigen (en dus onverkoopbaar wordt).
  • Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons geweigerd en zullen dus niet leiden tot restitutie van de waarde van het artikel.
  • (kopie) van de pakbon of retour formulier dient in het pakket te zitten, zodat voor ons duidelijk is van wie de retour zending afkomstig is.
​Mocht u twijfelen of vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Verder verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Wanneer een artikel beschadigd is gelden er uiteraard ander voorwaarden, neem hiervoor contact met ons op. Dit kan met het verkooppunt wat uw order verzonden heeft, zie pakbon. Dit geldt ook wanneer u een verkeerd artikel ontvangen heeft. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk oplossen.
 
De kosten voor het retour zenden van één of meerdere artikelen komt voor uw eigen rekening. Wij faciliteren geen gratis retourneren. Zorgt u er voor dat u het verzendbewijs van het verzendende bedrijf ontvangt, zodat het mogelijk is de retourzending na te zoeken. T-Toys kan geen verantwoording op zich nemen indien het pakket zoek is geraakt.

Wanneer uw retour zending bij ons ontvangen is, zullen wij het totaalbedrag van de ontvangen artikelen op uw rekening terug storten.

Team T-Toys
 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »