Kindergraafmachines

Filters
Sorteer op

  Uitdagend en educatief

  Kinderen imiteren graag en vinden het altijd leuk om dingen te besturen en te bedienen. Met deze graafmachines kunnen jongens en meisjes van ongeveer 3 tot 5 jaar zelf op onderzoek gaan. Ze kunnen op de graafmachine gaan zitten en de graafarm bedienen. Super leuk voor buiten in de zandbak. En ze leren er ook nog van, want door het bedienen van de graafarm stimuleer je de hand-oog coördinatie en het is goed voor het ruimtelijk inzicht. Natuurlijk is het ook gewoon leuk om papa na te doen. 

  Stevig en duurzaam buitenspeelgoed

  De graafmachines voor kinderen zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een digger met een bak van metaal en rubberen wielen. Jaren speelplezier gegarandeerd

  Bekende merken

  Het grootste gedeelte van ons assortiment aan buitenspeelgoed graafmachines zijn van de bekende fabrikant Rolly Toys. Hun topkwaliteit traptrekkers en diggers zijn gebaseerd op bekende merken en modellen. Hoe leuk is het als de kleine op zijn eigen gele Volvo of Caterpillar of groene John Deere digger grote grondwerken aanpakt?

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »