Bruder lancering maart is leverbaar

  • Geplaatst op
  • 0
Bruder lancering maart is leverbaar

Nieuwsgierig naar de nieuwste items?

Elk jaar introduceert Bruder weer nieuwe artikelen en dat is in 2018 niet anders. Nadat recent de eerste items al uitkwamen is nu ook de maart-lancering verkrijgbaar bij T-Toys.

Er zitten werkelijk prachtige producten tussen. Natuurlijk van degelijk kwaliteit, zodat jonge kinderen er veilig mee kunnen spelen. Niet te klein, zodat kinderen met hun kleine handjes er ook gewoon praktisch mee kunnen spelen. Realistisch en tot in detail uitgevoerd zodat de herkenbaarheid groot is en er weinig verbeelding nodig is om in een uitgebreid rollenspel terecht te komen.

De John Deere 9620RX rups tractor is de grootste en krachtigste John Deere tractor. In feite heeft hij 670 pk en dankzij de enorme rupsen geschikt voor het trekken van zwaar materieel, zoals ploegen.

De Scania R-vrachtwagen voor veetransport met 1 koe is voor elke kleine boer een musthave. De deuren kunnen worden geopend evenals de achterklep zodat bijvoorbeeld de koe eenvoudig kan in en uitstappen.

Rennen de kinderen ook altijd naar buiten als ze de vuilniswagen aan horen komen?
Met de Bruder MAN TGS Vuilniswagen met zijlader kunnen ze nu zelf aan de slag!

Ook UPS is goed vertegenwoordigd tussen de nieuwe artikelen van Bruder. Naast welbekende MB Sprinter met chauffeur en accessoires is er ook een MACK en Scania vrachtwagen met heftruck. Door de losse figurenset is het assortiment compleet voor eigentijdse spellen waarin pakketten worden bezorgd.

T-Toys agrarisch speelgoed
Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de artikelen op onze website of bezoek één van onze verkooppunten.
Een groter assortiment van Bruder komt u niet snel tegen!
T-Toys is de specialist in agrarisch speelgoed. Landbouwminiaturen voor de verzamelaars en boerderijspeelgoed van goede kwaliteit voor de kleine boer en boerin.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »