Welke Siku Control32 kopen?

Welke Siku Control32 kopen?

Siku maakt verschillende bestuurbare voertuigen zoals vrachtwagens en landbouw trekkers. In dit artikel de mogelijkheden.

Siku Control kopen, dit zijn de modellen en uitleg over Bluetooth en draadloze rc modellen

De serie bestuurbare Siku modellen is gestart met het elektrisch maken van enkele landbouw tractoren. Ondertussen is de derde serie leverbaar en in dit artikel de mogelijkheden.

Infrarood, radiografisch en nu bluetooth verbindensiku zwarte afstandbediening

  • De eerste infrarood modellen waren oa de Fendt 930 met zware luxe afstand bediening. Dit model is al langere tijd uit productie en de afstand bediening werkt hetzelfde als die van een tv, met infrarood licht.
    De tweede serie is radiografisch zoals Wifi. De eenvoudige modellen met pistool afstandbediening en de Liebherr rupskraan maken hier nog gebruik van.
  • De huidige bluetooth modellen zijn de nieuwe vrachtwagen en tractoren met voorlader. Deze zijn niet uitwisselbaar met de radiografische modellen. Het is mogelijk om deze zonder afstand bediening maar met een App op een smartphone te bedienen.

Wil je dus een Siku control model kopen let dan wel op dat je de nieuwste serie aanschaft. De oudere modellen met radiografische bediening zijn soms nog te koop.

Siku Control en Siku Farmer combineren

De rc trekkers hebben allemaal een standaard hefje en trekhaak. Op die manier kun je dus ook prima een gangbare machine of aanhanger aan een bestuurbare Siku trekker koppelen.

Je kunt dan bijvoorbeeld aan de standaard Siku Fendt 939 art. 6880 een kipper aanhanger koppelen.

Pak je de luxe Siku Control John Deere met bedienbare achterhef dan kun je ook een gedragen machine bedienen. Denk dan aan een cultivator om je land te bewerken.

Siku afstandbediening kopen?

siku bluetooth

De bluetooth modellen kun je ook met een App op je telefoon bedienen en zelfs updaten. Nagenoeg iedereen heeft wel een smartphone en zo kun je goedkoper beginnen. Wel is er een duidelijk verschil in het bedienen: wil je met de Siku App extra functies bedienen; zoals de voorlader of achterhef, dan moet je een extra venster openen. Je kunt dus niet meerdere functies tegelijk bedienen zoals met de luxe blauwe afstandbediening. Iets om zelf te proberen en te vergelijken.

Siku App om te updaten en kalibreren

Met de App heb je wel de mogelijkheid om je trekker te updaten. Wat oudere modellen hebben soms de neiging om ietsje te rijden in stilstand en dat los je dan op. Ook als het stuur niet helemaal recht staat kun je de app gebruiken om het stuur weer recht te zetten.

Een Siku control tractor of vrachtwagen eerst zelf proberen?

Dat kan natuurlijk ook! Bezoek dan gewoon een verkooppunt met Siku Control op voorraad. Iedere T-Toys vestiging heeft de mogelijkheid om zelf eerst eens met een rc model te rijden, we zien je graag.

siku control modellen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »