Siku

Siku 5506 - SIKUWorld - Helicopterplatform

€18,40
1840
SK5506
Op voorraad

Productomschrijving

Siku 5506 - SIKUWorld - Helicopterplatform

Wie wil er nu niet eens met een helitaxi alle opstoppingen in de stad omzeilen? In de SIKUWORLD is dit nu mogelijk. Het nieuwe helikopterplatform biedt helikopters op schaal 1:87 en 1:50 dag en nacht optimale landingsmogelijkheden. Voor vluchten op de late avond is het landingsplatform bedrukt met een nagloeiende verf die na het uitschakelen van de verlichting in de kamer nog enkele minuten licht geeft zodat ook later aankomende helikopters veilig kunnen landen.
Een andere bijzonderheid van dit model is de variabele gebruiksmogelijkheid. Het landingsplatform kan in de SIKUWORLD worden geïntegreerd maar ook buiten de SIKUWORLD worden gebruikt. Dit wordt mogelijk gemaakt door het speciale ontwerp van de bodemplaat die zonder hulpmiddelen op een tapijt of een tafel kan staan. Wanneer de inzet aan de onderkant wordt omgedraaid, komt de bekende SIKUWORLD verbinding tevoorschijn waarmee het landingsplatform veilig met het SIKUWORLD systeem kan worden verbonden.
De toegang tot de landingsplaats is net als het landingsplatform zelf berijdbaar met voertuigen tot schaal 1:50. Wanneer het voertuig te hoog mocht zijn, kan het dak van de oprit eenvoudig worden verwijderd om de toegang met een grote taxi(SK1938) of een hulpvoertuig (SK2108) mogelijk te maken.

Deze set bevat ook een helikopter met opschrift HELI TAXI op schaal 1:87.

Specificaties

SK5506
4006874055067
-
-
Alle leeftijden
-
2017-03-24
Ja
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »