Siku

Siku 6798 - Siku Control Bluetooth New Holland met frontlader incl. afstandbediening 1:32

€237,49
23749
SK6798
Op voorraad

Productomschrijving

Siku 6798 - Siku Control Bluetooth New Holland met frontlader incl. afstandbediening 1:32

Siku bestuurbare New Holland met voorlader en afstand bediening.

Deze set wordt geleverd inclusief de afstandsbediening, zodat je direct aan de slag kan. Met de afstandsbediening rijdt je ook veel soepeler dan met de app. Maar uiteraard is het ook mogelijk om deze stoere New Holland met de app van Siku te besturen.
App downloaden, Bluetooth-verbinding inschakelen en aan de slag

Het SIKUCONTROL-model van metaal en kunststof onderscheidt zich niet alleen door de talrijke features maar ook door de aandacht voor details die de fans weten te waarderen. Alle functies en de vijf transmissies van de tractor kunnen via de app worden bediend, naar keuze via de virtuele joystick bediening of de bewegings- en kantelsensoren van het mobiele apparaat. Deze intuïtieve feature is een welkome afwisseling en zorgt voor extra plezier bij het spelen. Met de app is nauwkeurig rangeren mogelijk en kunnen de frontlader, de aanhanger van Joskin of de haakliftaanhanger worden bestuurd.

Net als bij de module voor afstandsbediening kunnen bovendien de rijverlichting op de motorkap, de werkschijnwerpers aan de cabine, de knipperlichten achter en de verlichting rondom worden ingeschakeld. De SIKUCONTROL app geeft tractorfans daarnaast nog interessante informatie over de New Holland tractor.
Het is ook mogelijk om een naam voor de tractor op te slaan. De instellingen en functies van de app worden permanent bijgewerkt. Met behulp van de OTA-functie (Over-The-Air) van de app kunnen software-updates voor de tractor direct worden geïnstalleerd.

Inclusief afstandbediening

Specificaties

SK6798
4006874067985
New Holland
1:32
Vanaf 10 jaar
September
2021-09-30
Nee

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »