Siku

Siku 6795 - Siku Control Bluetooth John Deere 7310R met frontlader incl. afstandbediening 1:32

€237,49
23749
SK6795
Op voorraad

Productomschrijving

Siku 6795 - Siku Control Bluetooth John Deere 7310R met frontlader incl. afstandbediening 1:32

Robuust en speelbaar model trekker met voorlader. Deze Siku control John Deere is voorzien van een realistische werking en een genot om mee te rijden.

Aan de slag met de bluetooth afstand bediening

De John Deere 7310R is de sterkste vertegenwoordiger van de serie 7R. Het SIKUCONTROL-model van metaal en kunststof onderscheidt zich niet alleen door de talrijke features maar ook door de aandacht voor details die de fans weten te waarderen. Alle functies en de vijf transmissies van de tractor kunnen via de app worden bediend, naar keuze via de virtuele joystickbediening of de bewegings- en kantelsensoren van het mobiele apparaat. Deze intuïtieve feature is een welkome afwisseling en zorgt voor extra plezier bij het spelen. Met de app is nauwkeurig rangeren mogelijk en kunnen de frontlader, de aanhanger van Joskin & Fortuna of de ploeg van Vogel & Noot worden bediend en bestuurd. Net zoals bij de module voor afstandsbediening kunnen bovendien de rijverlichting op de motorkap, de werkschijnwerpers aan de cabine, de knipperlichten achter en de verlichting rondom worden ingeschakeld. De SIKUCONTROL app geeft tractorfans daarnaast nog interessante informatie over de John Deere 7310R tractor. Het is ook mogelijk om een naam voor de tractor op te slaan. De instellingen en functies van de app worden permanent bijgewerkt. Met behulp van de OTA-functie (Over-The-Air) van de app kunnen software-updates voor de tractor direct worden geïnstalleerd.

Inclusief afstandbediening !!

Specificaties

SK6795
4006874067954
John Deere
1:32
Vanaf 10 jaar
Maart
2019-03-15
Nee
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »