Schleich

Schleich Horses 42517 - Sarah en Mystery

€17,40
1740
SL42517
Op voorraad

Productomschrijving

Schleich Horses 42517 - Sarah en Mystery

Sarah is erg slim en opmerkzaam. Ze kan geweldige liedjes en gedichten schrijven. Haar favoriete woord, 'magie', komt er vaak in voor. Zij en Mystery (het waakzame, observerende paard dat ze verzorgt alsof het van haar is) houden ervan wild en vrij over de velden van Lakeside te galopperen. Ze vormen een geweldig team, omdat ze elkaar perfect begrijpen. Mensen zeggen dat de twee goed op elkaar zijn afgestemd. Sarah vindt het niet leuk om alleen te zijn, dus het is goed dat haar Horse Club-vrienden de volgende vergadering al plannen. Je zou ook eens moeten komen!

Mystery is een merrie die Sarah verzorgt voor haar eigenaar, Edith Jacobs. Mystery houdt ervan om haar looppasjes in de dressuurarena te showen. Ze houdt ook van het verkennen van Peppertree Woods met Sarah. Wanneer ze naar de Horse Club Caravan galoppeert, stromen haar haren en staart in een vloeiende beweging naar achter, het is een ongelooflijke schouwspel om te zien. Zal ze daar nog een geheim met Sarah blootleggen?

Schleich Sarah en Mystery 42517 speelfiguur heeft een productafmeting van: 18 x 5 x 15 cm.
Net als alle andere Schleich figuren wordt Schleich Sarah en Mystery 42517 met de hand geschilderd en met grote passie voor detail gemaakt.

- Met beweegbare armen
- Afneembare ruiter, zadel en halster
- De ruiter kan rijden, zitten, staan en grijpen.

Let op, dit artikel heeft geen beweegbare benen en knieën.

Specificaties

SL42517
4055744036163
-
-
Alle leeftijden
-
2019-07-15
Ja

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »