Herbruikbare puffy stickerblok boerderij

€5,99
599
TO19408
Op voorraad

Productomschrijving

Herbruikbare puffy stickerblok boerderij

Deze herbruikbare gezwollen stickers zorgen voor plezier op de boerderij thuis! Kies je dierenstickers en laat de boer zijn dagelijkse klusjes doen! Kinderen kunnen personages bouwen en verhalen vertellen met deze leuke stickers en scènes. Leg de opgezwollen stickers op het dubbelzijdige achtergrondbord van de schuur of boerderijtaferelen en voeg dieren en gereedschappen toe. Klaar voor een verhaalsverandering? Het is gemakkelijk om het boerenverhaal dat een kind zich maar kan voorstellen op te tillen, te verwisselen, in te delen en opnieuw in te delen. Een ingebouwde stickercollectie - 52 herbruikbare opgeblazen stickers in totaal - biedt eindeloze mogelijkheden voor kinderen om hun creativiteit te uiten en veel pretend-play plezier te hebben, allemaal terwijl ze fijne motoriek en communicatie verbeteren. Het is ook geweldig voor reizen: het stevige achtergrondbord (met ingebouwd handvat!) Kan worden opgevouwen om alles netjes op te bergen.
Artikel # 9408

Melissa en Doug:
Ja, ze bestaan echt! Een echtpaar uit Amerika die samen hun droom om speelgoed te produceren hebben verwezenlijkt.

Veiligheid voorop.
Melissa en Doug vinden het belangrijk dat u op hun producten kunt vertrouwen. Alle hun producten voldoen dan ook aan de Amerikaanse, E.U. en andere internationale veiligheidsvoorschriften.

Zelf getest.
Melissa en Doug hebben 6 kinderen gekregen. Dus elke keer als er een product werd geproduceerd moest het eerst thuis getest worden. Verder wordt er door onafhankelijke bedrijven in verschillende fases van het produtieproces ook nog getest.

T-Toys boerderijspeelgoed heeft een grote gelijkenis met Melissa en Doug: We verkopen allleen producten die we onze eigen kinderen ook cadeau zouden doen. T-Toys levert alle boerderij gerelateerde producten van Melissa en Doug!

Specificaties

TO19408
-
-
-
3 - 10 jaar
-
Onbekend
Nee
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »