Ballon Mijn kijkboek: Op de boerderij

€6,99
699
TO78280
Op voorraad

Productomschrijving

Ballon Mijn kijkboek: Op de boerderij

Dit boek neemt je peuter mee naar de boerderij. De mooie foto's spreken tot de verbeelding en zijn leuk om naar te kijken en over te praten. Bij elke foto staat de juiste naam zodat je kind al spelend zijn woordenschat verrijkt.
Een eerste kijkboek om samen met je kind in weg te duiken!

Een bijna vierkant hardkartonnen boek met veel kleurenfoto's over het leven op de boerderij. Iedere spread heeft een titel, zoals de boerderij, in de wei, in de hoenderhof, op het veld en de boomgaard. Op elke linkerpagina staat de titel in een grote vette letter en een ongekaderde kleurenfoto van een dier of voorwerp dat hierbij past. Op elke rechterpagina staat een collage van meestal vijf foto's, waarin de namen van de dieren en voorwerpen in een wit font staan. Er is voor gekozen om steeds een lidwoord voor het woord te zetten. De teksten op een pastelkleurige achtergrond bestaan uit een aantal korte zinnen, waarin vaak weinig verband zit. Het is vooral een opsomming van feiten. De bedoeling is om de woordenschat van kinderen te vergroten. Een hardkartonnen boekje met twee afgeronde hoeken, gedrukt op glanzend karton, waarin vrij systematisch aandacht is besteed aan thema's op de boerderij.

Specificaties

TO78280
9789463078283
-
-
3 - 7 jaar
-
Onbekend
Nee
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »