Brievenbussen

T-Toys is gestopt met de verkoop van de Amerikaanse brievenbussen.

De Amerikaanse brievenbus

Deze brievenbus, of ook wel US Mailbox genoemd herkent u van het straatbeeld in Amerika en Canada. Kenmerkend door het langwerpige formaat, het rode vlaggetje een staand op een paal. Door de ruime inhoud kan men over het algemeen post, kranten en kleine pakketten ontvangen voor meerdere dagen. 

Het rode vlaggetje 

Natuurlijk zit de rode hendel niet zomaar op de Amerikaanse brievenbus, het heeft een functie. In Amerika, en vooral in de buitengebieden, is het gebruikelijk dat de postbode niet alleen de post brengt, maar ook ophaalt. Nadat je post in de brievenbus hebt gelegd om verstuurd te worden, zet je het brievenbusvlaggetje omhoog. Zo kan de postbode van een afstand al zien dat er post in zit wat verstuurd moet worden. In Nederland heeft het rode vlaggetje wel alleen maar een decoratieve functie. Sommige postbodes doen het vlaggetje wel omhoog als zij post hebben achtergelaten, zo hoeft u niet voor niets naar de brievenbus te lopen. 

Farm modellen bij T-Toys

Als de specialist in agrarisch speelgoed leveren wij de Amerikaanse brievenbussen die passen binnen het agrarische karakter van uw woning. De originele John Deere, Case, New Holland, Deutz, Fendt en Massey Ferguson US mailboxen worden door ons verkooppunt T-Toys Dirksland direct uit Amerika geïmporteerd. Alle brievenbussen worden door de fabrikant gegalvaniseerd en vervolgens voorzien van een poedercoating, daardoor is een lange levensduur gegarandeerd. De stickers van goede kwaliteit zorgen er voor dat u jarenlang een prachtige brievenbus voor de deur heeft staan. De brievenbus kan niet op slot. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »